Česká republika a členství v mezinárodních organizacích - Pavlík, Petr, 1977-
Autor popisuje úsilí československé politické reprezentace o navázání co nejtěsnějších kontaktů se všemi mezinárodními organizacemi, významnými pro středoevropský prostor.