Česká euroatlantická rada chce pomoci lepší komunikaci - Klvaňa, Tomáš, 1966-
Autor informuje o ustanovení a funkci České euroatlantické rady, jejímž úkolem je zlepšit komunikaci mezi armádou, odbornou a laickou veřejností. Přirozenou náplní její práce bude propagování a vysvětlování důležitosti euroatlantické spolupráce.