Černá Hora a Srbsko - Dienstbier, Jiří, 1937-2011
Článek se zaměřuje na politickou situaci v Černé Hoře po volbách, ve kterých zvítězil Milo Djukanovič se svoji koalicí požadující mezinárodněprávní suverenitu Černé Hory.