Co očekává OECD v letošním a příštím roce? - Stařík, Jiří (1996)
Článek představuje hospodářský vývoj v zemích OECD i v zemích, které nejsou členy OECD.
Keywords: Organizace pro ekonomickou spolupráci a rozvoj; světová ekonomika; hospodářská politika; hospodářská spolupráce; mezinárodní instituce a organizace; world economics; economic policy; economic cooperation; international institutions and organizations; země OECD; OECD countries