Clinton versus Clausewitz : válka a bezpečnostní politika v 21. století : Clintonova doktrína - Robejšek, Petr, 1948-
Článek se zaměřuje na katalog kritérií pro budoucí nasazení amerických ozbrojených sil, tzv. Clintonovu doktrínu a porovnává ji s teorií klasika vojenské vědy Clausewitze.