Chudoba, transformace a sociologické výzvy : poznámky k textu Iva Možného - Konopásek, Zdeněk, 1963-
Autor vychází z textu Iva Možného: Institucionalizace chudoby v Čechách : výzva sociální transformaci, a na jeho příkladě demonstruje určité charakteristiky sociologické argumentace.