Chorvatsko ve hře o Bosnu - Sláma, Marek
Článek se zabývá orientací bosenských Chorvatů na svůj národní stát, ze které vyplývá, že politický a společenský vývoj v Chorvatsku má zpětně vliv na komunity v Bosně a Hercgovině.