Chiméra konkurence malých států : polemika s Petrem Robejškem - Drulák, Petr, 1972-
Autor reaguje na článek Petra Robejška: Nadstandardní vztahy a polemizuje s ním o neefektivnosti spolupráce malých států, a zejména budováním tzv. nadstandardních vztahů mezi nimi.