Charta základních lidských práv Evropské unie - Šišková, Naděžda, 1957- (2000)
Autorka představuje dokument Charta základních lidských práv Evropské unie, který by měl být přijat během zasedání Evropské rady v Nice v prosinci 2000.
Keywords: Evropská unie; lidská práva; ochrana lidských práv; ústavní právo; evropské právo; human rights; human rights protection; European law; constitutional law