Cancún : nevydařená zastávka na dlouhé cestě k naplňování Rozvojové agendy z Dauhá - Peer, František, 1951-
Autor se zamýšlí nad způsobem naplňování Rozvojové agendy, kterou přijali členové WTO na konferenci v Dauhá, a nad dopadem konference v Cancúnu na tento proces.