Bydlení po rozvodu - Mašek, Daniel
Článek se zabývá bytovou situací manželů po rozvodu. Autor uvádí možná řešení bytové problematiky manželů byl-li jeden z manželů vlastníkem bytu nebo domu, jde-li o nájemní byt ať již obecní (státní), družstevní nebo služební.