Bulharské volby, Národní hnutí a car Simeon - Zbořil, Zdeněk, 1938- (2001)
Autor se zamýšlí nad možností vzniku nového evropského království, po vítězství Národního hnutí Simeona II. ve všeobecných volbách v Bulharsku v červnu 2001.
Keywords: Simeon -- II., -- bulharský car, -- 1937-; 2001; vnitřní politika; volby; politické strany; internal policy; elections; political parties; Bulharsko; Bulgaria