Budování ozbrojených sil pro asymetrická ohrožení - Šulc, František, 1970- (2001)
Autor upozorňuje na nutnost boje proti terorismu a důležitost zpravodajských informací.
Keywords: mezinárodní bezpečnost; bezpečnostní politika; mezinárodní vztahy; boj proti terorismu; zpravodajské služby; international security; security policy; international relations; terrorism control; intelligence service; Spojené státy americké; United States