Brettonwoodské instituce a turbulentní stavy ve světové ekonomice - Křelinová, Jana
Článek předkládá analýzu poslední krize v jihovýchodní Asii, zkoumá příčiny a důvody vzniku krizí a pokouší se formulovat doporučení pro jednotlivé ekonomiky s cílem vyhnout se vzniku těchto jevů a tím i jejich negativním dopadům.