Brazílie : obr se otřásl : překoná prezident Cardoso krizi? - Hála, Jan (1999)
Článek se zabývá půjčkou Mezinárodního měnového fondu Brazílii, nezbytnou pro ozdravení ekonomiky a ochranu celého amerického kontinentu.
Keywords: Mezinárodní měnový fond; hospodářské poměry; bankovní úvěry; finanční politika; economic conditions; bank loans; financial policy; Brazílie; Brasil