Brazílie : obr se otřásl : překoná prezident Cardoso krizi? - Hála, Jan
Článek se zabývá půjčkou Mezinárodního měnového fondu Brazílii, nezbytnou pro ozdravení ekonomiky a ochranu celého amerického kontinentu.