Brannenburské teze Seligerovy obce : zájmového společenství sudetoněmeckých sociálních demokratů - Gabert, Volkmar, 1923-2003 (1998)
Článek předkládá zakládající dokument Seligerovy obce, která se považuje za následnickou organizaci Německé sociálnědemokratické dělnické strany v Československé republice.
Keywords: Seliger-Gemeinde; Deutsche Sozialdemokratische Arbeiterpartei in der Tschechoslowakischen Republik; sudetoněmecká otázka; nacionalistické strany; Češi a Němci; Sudeten question; nationalistic parties; Czechs and Germans; Sudety (Česko); Československo; Německo; Sudetenland (Czechia); Czechoslovakia; Germany