Brannenburské teze Seligerovy obce : zájmového společenství sudetoněmeckých sociálních demokratů - Gabert, Volkmar, 1923-2003
Článek předkládá zakládající dokument Seligerovy obce, která se považuje za následnickou organizaci Německé sociálnědemokratické dělnické strany v Československé republice.