Bosenské drama nekončí - Šubrtová, Květa
Článek se zaměřuje na vývoj politické situace v Bosně a Hercegovině po podepsání dohody o mírovém uspořádání Bosny a Hercegoviny v americkém Daytonu v roce 1995.