Bonnská republika se sídlem v Berlíně - Utitz, Bedřich, 1920-2017 (1999)
Článek se zabývá přesunem všech německých vládních organizací a institucí z Bonnu do Berlína a důsledky tohoto stěhování.
Keywords: vnitřní politika; politika a vláda; vládní instituce a organizace; internal policy; politics and government; governmental institutions and organizations; Německo; Germany