Blízký východ a Středomoří : oheň proti ohni - Zbořil, Zdeněk, 1938- (2000)
Autor se zamýšlí nad politickou situací na Blízkém východě a v oblasti Středomoří.
Keywords: mezinárodní vztahy; mezinárodní bezpečnost; international relations; international security; Blízký východ; Středozemní moře (oblast); Middle East; Mediterranean area