Blair, Schröder a třetí cesta - Jeffery, Charlie
Článek představuje společný text "Evropa: Třetí cesta, nový střed", který zveřejnil T. Blair a G. Schröder 9.6.1999, týkající se modernizace sociální demokracie, sociálnědemokratických hodnot a podporující tržní hospodářství jako nejvhodnější rámec garantující zachování těchto hodnot.