Biografie a sociologie : (the easy teenage New York version) - Konopásek, Zdeněk, 1963-
Článek odpovídá na otázku, čím je dán neustále se vracející zájem sociologů o biografii. Autor se zabývá povahou (auto)biografie jako sociologického data, (auto)biografií jako předmětem sociologického zkoumání a autobiografickou povahou dat v sociologii.