Bílá místa v české diskuzi o evropské bezpečnosti - Kohl, Radek, 1972-
Článek přináší přehled některých otevřených a přitom důležitých otázek, které se vztahují k diskuzím České republiky s Evropskou unií o bezpečnostní a vojenské politice.