Bezpečnostní, politické a kulturní aspekty evro-středomořského partnerství - Bureš, Jaroslav, 1953- (2001)
Článek informuje o zahájení nové etapy multilaterální spolupráce označované jako evro-středomořské partnerství.
Keywords: Evropská unie; mezinárodní spolupráce; mezinárodní vztahy; politiky Evropské unie; international cooperation; international relations; European policies; Středozemní moře (oblast); Mediterranean area