Bezpečnost pro 21. století : naděje, nebo obava? - Pezl, Karel, 1927-2022
Autor se zamýšlí nad některými aktuálními problémy globální bezpečnosti a pokouší se odpovědět na to, jaké tendence lze očekávat v chování jednotlivých dominantních subjektů a světových oblastí.