Bezjaderná Latinská Amerika - Jungbauer, Radomír, 1936-
Článek se zabývá problémem mezinárodní bezpečnosti a představuje Smlouvu o zákazu jaderných zbraní v Latinské Americe z roku 1967, což je mezinárodní dohoda, jejímž cílem je denuklerizovat naší planetu.