Bez Polska se do EU pravděpodobně nedostaneme - Holub, Tomáš, 1975-
Autor představuje zákulisí formování těch politických rozhodnutí, která ne vždy plně vycházejí ze stavu aktuální připravenosti kandidátských zemí.