Berezovskij opět tahá za nitky dění na vrcholu ruské politiky - Ivanovičová, Věra
Autor se zamýšlí nad tvrzením, že za výměnou ruské vlády stojí Boris Berezovskij, jehož činy vyvolávají tvrdý souboj prezidenta Borise Jelcina se Státní dumou o prosazení vlastního kandidáta.