Bělorusko pět let po zvolení Alexandra Lukašenka prezidentem - Veselý, Luboš, 1978-
Článek představuje prvního běloruského prezidenta po rozpadu SSSR Alexandra Lukašenka a jeho politické činy v Běloruské republice.