Australská zahraniční politika na prahu asijského století - Rouček, Libor, 1954-
Článek se zaměřuje na to, jak bude reagovat Austrálie na prudký vzestup Asie a globalizaci světové ekonomiky a na zahraničněpolitické koncepce usilující o zajištění základních bezpečnostních a hospodářských zájmů Austrálie.