Asijské výzvy v roce tygra, aneb, národní a globální otazníky ekonomických krizí - Lebeda, Petr, 1974-
Článek se zaměřuje na asijský finanční krach, riziko globálního ekonomického systému a varování finančních krizí pro Českou republiku.