Amsterodamská smlouva - Knoblochová, Věra
Článek popisuje problémy s přípravou a uzavřením Amsterodamské smlouvy, jejímž nejdůležitějším úkolem bylo připravit Evropskou unii na vstup do 21. století. Autorka představuje obsah této smlouvy a její cíle.