Amnesty International : podoba, vývoj a postavení organizace v mezinárodních vztazích - Černá, Lucie
Autorka se zamýšlí nad budoucí úlohou nevládních mezinárodních organizací a zaměřuje se především na vývoj jedné z největších humanitárních organizací Amnesty International.