Amerika a rozšíření Evropské unie - Lang, Kai-Olaf, 1967-
Autor přibližuje postoje a očekávání Spojených států amerických od rozšiřování Evropské unie. Uvádí také naděje, obavy, výhody a nevýhody existence Evropské unie z hlediska USA.