Americko-ruské vzťahy sa zlepšujú - bezpečnostné riziká zostávajú - Škopec, Robert, 1949-
Článek se zabývá současnými hrozbami terorismu, bezpečnostními opatřeními a jejich vlivem na americko-ruské vztahy.