Americké hospodářské sankce v 90. letech 20. století - obtížná cesta k reformě sankční politiky - Tomáš, Radek, 1973-
Tématem článku je americká sankční politika. Autor uvádí americké hospodářské sankce udělené ve 20. století, popisuje debatu o reformě sankční politiky, která probíhala v 90. letech 20. století, a v závěru přibližuje příčiny reformy a výsledky reformního úsilí.