Alternativy roku 1989 - Kotyk, Václav, 1927-
Článek je úvahou o alternativách roku 1989. Autor věnuje pozornost problematice československé a české ekonomické transformaci, srovnává úspěchy a neúspěchy zemí střední Evropy a zamýšlí se nad mezinárodněpolitickém vývoji po pádu komunismu.