Alternativy k formativnímu tlaku - Šoltys, Otakar, 1950-2021
Článek odpovídá na otázku: Jak vzniká u rodičů prototyp vychovaného a vzdělaného dítěte, připraveného co nejlépe pro život podle jejich představ. Autor představuje 3 oblasti, v nichž je možné spatřovat alternativní formativní prototypy - možnost satanská, literární a videomožnost.