Albánský organizovaný zločin - Nožina, Miroslav, 1962-
Článek se zaměřuje na organizovaný zločin Albánců pocházejících zejména z Makedonie a srbského Kosova. Albáci se stali téměř výlučnými dodavateli heroinu pro švýcarský ilegální trh a operují i na území České republiky.