Al Fajíd : osudný den "přivandrovalého" Araba : Mohamed Al-Fajíd - otec Dodiho - Homola, Bořek, 1924-2017
Článek představuje podnikatelské aktivity Mohameda Al-Fajída, otce Dodiho Al-Fajída, který zahynul v roce 1997 spolu s princeznou Dianou.