Aktuálnost "banálního zla" Hannah Arendtové - Petrusek, Miloslav, 1936-2012
Článek představuje knihu H. Arendtové: Eichmann v Jeruzalémě, která se týká procesu s válečným zločincem z let 2. světové války Adolfem Eichmannem a pravděpodobně vstoupí do dějin sociálního myšlení.