Aktuální stav bezpečnosti v Evropě - Rašek, Antonín, 1935-
Autor předkládá úvahu o aktuálním stavu bezpečnosti v Evropě, analyzuje vnější a vnitřní bezpečnostní rizika a ohrožení a jejich změny v průběhu postbipolárního vývoje.