Aktivní politika zaměstnanosti - Bičáková, Olga
Autor přibližuje jednotlivé nástroje aktivní politiky zaměstnanosti (např. rekvalifikace, poskytování příspěvku zaměstnavateli v souvislosti s přechodem na nový podnikatelský program, investiční pobídky apod.).