Agenda Balt 21 : příspěvek Rady států Baltského moře k udržitelnému růstu a trvalé prosperitě - Zemanová, Štěpánka, 1975-
Autorka čtenáře seznamuje s rozvojem regionální spolupráce v oblasti Baltského moře. Objasňuje organizační strukturu Rady států Baltského moře (CBSS), která vznikla v roce 1992 z iniciativy Dánska a Německa, a charakter a obsah vize rozvoje regionu nazvané Agenda 21 pro region Baltského moře.