50. výročí mnohostranného obchodního systému - Hovorka, Milan
Článek připomíná 50. výročí vzniku mnohostranného obchodního systému a zaměřuje se na světovou ekonomiku, která nabývá v posledních letech stále globálnějšího charakteru.