50. sudetoněmecký den 1999 - Stoiber, Edmund, 1941-
Článek představuje řeč bavorského ministerského předsedy dr. Edmunda Stoibera při slavnostním zahájení 50. sudetoněmeckého dne 22. května 1999 v Norimberku.