Životní úroveň 10 let poté : jak se máme? : stejně i jinak - Slováčková, Petra, 1976-
Najít odpověď na otázku, jak se za posledních deset let změnila životní úroveň v České republice, není vůbec snadné. Jednoznačná odpověď totiž neexistuje. Naopak při našem bádání najdeme změny jak pozitivní, tak i ty negativní.