Živnostenský rejstřík : výpis z živnostenského rejstříku - Mustar, Zdeněk
Povědomost o tom, co je to obchodní rejstřík a výpis z obchodního rejstříku je téměř obecná. Na druhé straně se však, zejména u podnikatelů, setkáváme s neznalostí toho, co je to živnostenský rejstřík a výpis z živnostenského rejstříku, tedy s neznalostí ustanovení zákona o živnostenském podnikání (zákon č. 455/1991 Sb.). Autor tuto záležitost objasňuje ve svém článku.