Živnostenské podnikání : lapálie s katalogem živností - Valentová, Klára, 1976-
Z původního záměru vlády vnést řád do nepřehledného pojmenování volných živností a přesněji vymezit rozsah podnikatelského oprávnění zbyl jenom zmatek a nejistota jak pro živnostníky, tak pro jejich zákazníky. Článek rozebírá toto téma i s tím spojené otázky.